Bun venit în lumea
O lume în care sănătatea și savoarea se întâlnesc și în care toată familia se poate bucura de băuturi delicioase, fără remușcări.
Ceea ce a fost creat din dragoste își va găsi mereu drumul
Made with LOVE since 2020
Mă numesc Daniela Cristina Nesterov și am creat Vacaju dintr-o nevoie, nevoia de a le da copiilor mei cea mai sănătoasă și gustoasă alternativă la lapte. Rezultatul a fost atât de gustos încât prietenele mele au vrut și ele să le dea copiilor lor laptele de caju pe care îl faceam, chiar aceștia nu sufereau de vreo alergie.

Iată-ne cum, un an mai târziu, un an plin de peripeții și de evenimente complet neașteptate, lansăm Vacaju și vă invităm să descoperiți laptele Vacaju. Un lapte din nuci de caju făcut din pasiune, din dragoste pentru sănătate, pentru animale și pentru mediu.
DE CE VACAJU?
Cel mai gustos lapte
pe bază de plante
Cel mai apropiat de textura
laptelui de vacă
Vegan și natural
fără lactoză
Acest lapte este cel care a venit primul în familia Vacaju datorită utilizării lui multiple și a gustului deosebit. SIMPLU este cremos, fin, cu o ușoară tentă de nucă de caju. .

Am vrut să îl numim Barista pentru că face o spumă pentru cafea absolut fantastică.

Încearcă-l în felurile tare de mâncare preferate: sos de paste, risotto, supă cremă, sosuri și deserturi cremoase.
Aroma de Vanilie este cea mai căutată aromă de piață. la nivel mondial.
De aceea mulți ajung să producă variante sintetice ale vaniliei, pentru a acoperi cererea mare de pe piață.
Am încercat multe extracte și arome de vanilie până am găsit acest extract natural, organic, care complerează perfect aroma laptelui.
VANILIE este îndulcit cu curmale organice și nimic altceva, deci este sigur pentru copii și pentru aceia dintre noi care nu pot consuma zahăr.
Consumă-l așa cum este la gustare sau împreună cu biscuiții sau granola ta preferată.
Studiile sociale arată că 8 din 10 persoane au ca desert preferat ciocolata. Deci facem parte din acei 8 care au vrut lapte cu ciocolată încă de la început.
Din nou, acest lapte nu conține zahăr, doar curmale naturale, organice și pudră de cacao organică de cea mai bună calitate.
Sunt multe feluri în care poți savura CIOCO, preferatul nostru este cald, ne amintește de gustul ciocolatei calde din copilărie.
Ne-ar face mare plăcere să împărtășești cu noi pe INSTAGRAM sau FACEBOOK cum preferi tu să te bucuri de Vacaju Cioco
Cel mai vândut produs al nostru, iaurtul pe care noi îl numim CAJURT este cu siguranță atât de căutat datorită gustul său deosebit. Un pic acrișor, foarte cremos și sățios, are gustul pe are îl avea kefirul acum mulți ani, înainte ca producția în masă să îl strice.
Păstrăm producția de CAJURT în loturi mici, pentru a-i păstra calitatea și savoarea.

Este gustarea perfectă alături de fructe dulci, nuci, fructe de pădure sau biscuiței. Merge minunat în ciorbe, ca dressing în salată și peste sarmale sau mămăligă.

Copiii îl adoră, noi am început diversificarea cu CAJURT. Enjoy!
Chiar de la început, conceptul Vacaju a fost gândit ca un brand sustenabil, ideal chiar zero waste (zero deșeuri). Și tot atunci, am văzut că pulpa care rămâne după ce producem laptele este prea bună pentru a fi aruncată, așa că am început să experimentăm.

Favr. și fondatorul lui, Alexandru Cristinoi, chiar cu asta se ocupă: preia pulpa care rămâne după producerea sucului sau laptelui vegetal, precum Vacaju și o reutilizează, dându-i o nouă viață.
El ne-a ajutat să creăm noul nostru produs, cu un termen de valabilitate mai mare decât îndrăgitele Biju și cu mult proprietăți minunate.


Le urăm bun-venit Biscuiților creați de Vacaju & Favr.
Produși utilizând ingrediente organice, fără zahăr, conservanți sau alte ingrediente nesănătoase.
Savurează împreună cu
un Cajurt și fructe
Mâncați cu lapte
Formează un biscuit-sferă
cu o cremă tartinabilă sau
dulceața preferată
Folosește în pregătirea
deserturilor
Mănâncă-l ca un simplu biscuit, oriunde,
oricând. Sunt super sănătoși și delicioși
Află mai multe
Servicii
Social
Plată online securizată
© All Rights Reserved 2021
Menu
Home
About
Blog
Recipes

Design by @buro.cherish