Chiar de la început, conceptul Vacaju a fost gândit ca un brand sustenabil, ideal chiar zero waste (zero deșeuri). Și tot atunci, am văzut că pulpa care rămâne după ce producem laptele este prea bună pentru a fi aruncată, așa că am început să experimentăm.
Favr. și fondatorul lui, Alexandru Cristinoi, chiar cu asta se ocupă: preia pulpa care rămâne după producerea sucului sau laptelui vegetal, precum Vacaju și o reutilizează, dându-i o nouă viață.
El ne-a ajutat să creăm noul nostru produs, cu un termen de valabilitate mai mare decât îndrăgitele Biju și cu mult proprietăți minunate.
Le urăm bun-venit Biscuiților creați de Vacaju & Favr.
Produși utilizând ingrediente organice, fără zahăr, conservanți sau alte ingrediente nesănătoase.
Savurează împreună cu
un Cajurt și fructe
Formează un biscuit-sferă
cu o cremă tartinabilă sau
dulceața preferată
Folosește în pregătirea
deserturilor
Mănâncă-l ca un simplu biscuit, oriunde,
oricând. Sunt super sănătoși și delicioși